Limburgse Koordagen

29 september 2016 | 2 reacties2 comments

Het tweede weekend van oktober 2016 zal geheel in het teken staan van de Limburgse Koordagen. Vrijdag 7 oktober Equal Voices zal dit jaar in samenwerking met Jongerenkoor Cantarella en Jeugdkoor Groenewoud de opening van de Limburgse Koordagen verzorgen. Tevens zullen deze avond de Koor CD Awards worden uitgereikt. De presentatie van het Koor CD Award Gala […]

Lees meer..

Uitslag Gala-avond Koor CD Award

26 mei 2013 | Comments Off on Uitslag Gala-avond Koor CD Award

Jaja, de uitslag is binnen. Een prachtige prestatie! De cd van Equal Voices / Cantarella is uitgeroepen tot Beste Koor CD binnen de categorie kinder/jeugd/tienerkoren. Daarnaast waren we een van de tien genomineerden voor de Beste Koor CD Award.

Lees meer..

Gala-avond Koor CD Award

13 mei 2013 | Comments Off on Gala-avond Koor CD Award

25 mei is het zover. De Gala-avond voor de koor CD Award! Leden van Equal Voices, Cantarella en Sevenfifteen zullen ons die avond representeren. Wie weet vallen we met onze opgenomen CD in de prijzen.

Lees meer..

Equal Voices wint LKF!

16 november 2010 | 5 reacties5 comments

Equal Voices heeft afgelopen weekend succes behaald bij het Limburgs Korenfestival in Meijel. Het koor Equal Voices 1, dat samen met Cantarella optrad, sleepte een eerste prijs met lof van de jury in de wacht voor haar categorie en kon zich bovendien rechtstreeks plaatsen voor de finale van het Nederlands Korenfestival 2011!

Lees meer..

Equal Voices doet mee aan het LKF

5 november 2010 | Comments Off on Equal Voices doet mee aan het LKF

Equal Voices zal in het weekend van 13 en 14 november deelnemen aan het Limburgs Koren Festival in Meijel. We zullen in twee groepen optreden; als Equal Voices 1 en als Equal Voices 2.

Lees meer..

Nieuwe website online

1 november 2010 | Comments Off on Nieuwe website online

Nieuwe website online

Na lang wachten is het dan eindelijk zover; de nieuwe websites voor de SKG-koren zijn online! Naast deze website van Equal Voices zijn ook de websites van Giocoso en Jeugdkoor Groenewoud onder handen genomen.

Lees meer..